Ledenportaal - mijn RRV-site

 
headerfoto-algemeen2-bew

Kleding

Behalve dat je goed zichtbare kleding draagt, is het belangrijk dat kleding nauw aansluit op je lichaam en comfortabel zit. Dus ook een nauwsluitend regenjackje bij kou, wind en/of regen. Wijde kleding kan ervoor zorgen dat je ergens achter blijft hangen, waardoor kleding beschadigt en/of je controle over de riemen verliest.

Clubkleding

Bij officiële evenementen en wedstrijden is het dragen van clubkleding verplicht. Zoals je op de website kunt lezen, organiseren we twee keer per jaar een pasdag, waarna je de gewenste clubkleding kunt bestellen. Aangezien de maatvoering nogal varieert, is vooraf passen zeer aan te raden. De pasdagen worden via een e-mail naar alle ledenruim op tijd kenbaar gemaakt.

Tips

  • Neem voor de zekerheid altijd een extra setje droge kleding mee.

  • Wanneer je snel blaren krijgt, kun je overwegen om roeihandschoenen aan te schaffen.

  • Draag meerdere dunne laagjes bij kou, die je tussendoor makkelijk kunt uittrekken of aandoen.

  • Bij hoge temperaturen en felle zon is het belangrijk om je goed te beschermen met zonnebrandcrème, pet en eventueel zonnebril.

  • Heb je makkelijk last van een zere kont? Overweeg dan een roeikussentje. Deze zijn online te koop bij gespecialiseerde webwinkels voor de roeisport. Let erop dat er speciale versies voor mannen en vrouwen zijn vanwege de plaats van de zitbotjes!

  • Bij deze in de roeisport gespecialiseerde webwinkels kun je ook roeikleding, roeihandschoenen, waterdichte zakken en andere accessoires kopen.