Toerroeien1
Toerroeien Vongola
Toerroeien

Toerroeien


Heb je zin om af en toe ergens anders te roeien dan op de Roosendaalse Vliet? Dan is toerroeien iets voor jou! De toerroeicommissie organiseert toertochten en regelt deelname aan toertochten bij andere verenigingen. En wat denk je van een tocht door Parijs of de kanalen van Venetië? 

Inlichtingen: Doede Willebrands Bakker, coordinator toerroeien (toeren@roosendaalserv.nl).

Dagtochten bij andere verenigingen


Door de Overijsselse Weerribben of de Rotterdamse zeehavens, culinair genieten op de Reeuwijkse plassen of je een geus voelen op de historische wateren in en rondom Leiden. De lengte van de toertochten varieert van 15 tot 56 kilometer, dus voor genieters en bikkelaars. Deze dagtochten worden aangekondigd via het prikbord bij de kleedkamers. Dit is ook dé plek om je in te schrijven. Vaak zijn ze al vroeg volgeboekt, dus schrijf je snel in!

Zelf dagtochten maken


Daarnaast kun je ook zelf een toertocht maken. Ga bijvoorbeeld op ‘bedevaart’ naar Oudenbosch of maak een roei-fiets estafette tot aan de schutsluis bij Benedensas en terug. De toercommissie helpt je graag daarbij. Ook wanneer je met een groepje bij een andere vereniging een boot wil huren voor een dagtocht kan de toercommissie daarbij helpen. Heb je zelf nieuwe ideeën? Laat het horen aan de toercommissie.

Toerroei kalenders


Wil je weten aan welke toertochten je kunt meedoen? Kijk op onderstaande websites waar en wanneer er roeitoertochten in binnen- en buitenland worden georganiseerd.