Welkom bij de jeugd van de Roosendaalse Roeivereniging


Kinderen vanaf 10-11 jaar zijn welkom om te komen roeien bij de RRV.

Je bent lekker buiten en toch aan het sporten.


De RRV heeft een gezellige en enthousiaste jeugdgroep. De jeugd krijgt instructie van ervaren vrijwillige instructeurs. Wij maken gebruik van het Jeugdstappenplan van de KNRB. Hiermee krijgt de jeugd een gedegen roeiopleiding, wat nodig is omdat roeien een technische sport is. Naast het leren roeien, maak je ook kennis met het materiaal, de boten, veiligheid op het water en de vaarregels.

De jeugdcommissie van onze vereniging zorgt voor een afwisselend jaarprogramma, waarin wedstrijden, jeugdkamp, alternatieve trainingen en gezellige activiteiten worden aangeboden. Onze jeugdgroep bestaat uit kinderen van 10 t/m 18 jaar.

Lijkt het je leuk om roeien eens te proberen? Kom dan de introductiecursus van 2 maanden volgen en schrijf je in tijdens onze open dagen 7-8 april. Meer informatie vind je op onze website. Heb je de open dagen gemist mag je altijd contact met ons opnemen en kijken wij wat mogelijk is om alsnog aan te sluiten. Voor roeien is wel altijd een zwemdiploma vereist.

Instructietijden
De lessen zijn op woensdag middag, vrijdag middag en/of zaterdag ochtend.
In de vakanties gaat het roeien op afspraak meestal gewoon door.
Neem je ouders mee om te komen kijken, en samen koffie te drinken in ons gezellige en vernieuwde clubhuis.

Wedstrijdroeien
Heb je het roeien inmiddels een beetje onder de knie? Dan kun je meedoen aan de wedstrijden die door verschillende roeiverenigingen (in Brabant) worden georganiseerd. 1 keer per jaar is ook bij ons in Roosendaal een wedstrijd, de Suikerrace. Ook doen RRV roeiers mee aan regionale en landelijke wedstrijden.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan op dguej.[antispam].@roosendaalserv.nl of kom naar onze open dagen.


Onze jeugdcommissie bestaat uit: <deze lijst wordt z.s.m. bijgewerkt. 
contactpersoon = Liza van Velzen en Paul Gmelich