headerfoto-jeugd

Jeugdroeien

De RRV heeft een gezellige en enthousiaste jeugdgroep met kinderen en jongeren van 10 tot en met 18 jaar. Wij maken gebruik van het Jeugdstappenplan van de KNRB. Zo krijg je als jeugdlid een gedegen roeiopleiding. Naast het leren roeien, maak je ook kennis met het materiaal, de boten, veiligheid op het water en de vaarregels.

Instructiemomenten

Ervaren instructeurs van onze vereniging geven instructie aan de jeugdleden. De lessen zijn op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en/of zaterdagochtend. Voor roeien is het hebben van een zwemdiploma verplicht.

Gezelligheid

Naast (leren) roeien, vinden we het ook belangrijk dat je een leuke tijd hebt met elkaar. Daarom organiseert de jeugdcommissie door het jaar heen diverse activiteiten. Denk aan een jeugdkamp, gala-avond of een zwemmiddag. Heb je het roeien een beetje onder de knie en wil je jouw krachten meten met leeftijdgenoten van andere verenigingen? Dan kun je meedoen aan wedstrijden die in Noord-Brabant worden georganiseerd.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over jeugdroeien? Heb je interesse in een proefles? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar dguej.[antispam].@roosendaalserv.nl

 
 
logo-diap-onderin
 

Roosendaalse Roeivereniging

Vlietweg 60
4703 RV Roosendaal
E-mail: siraterces.[antispam].@roosendaalserv.nl

 

Sport, natuur en gezelligheid