KLeding 3

Roeikleding


Roeikleding

Kleding en clubkleuren

Net zoals iedere sportvereniging hebben wij een eigen huisstijl met bijbehorende kleuren, logo's, vlag, bladontwerp en ook een eigen kledingontwerp. Daarmee onderscheiden wij ons van andere (roei)verenigingen als we deelnemen aan evenementen elders. Bij officiële evenementen en wedstrijden is het dragen van de juiste kleding zelfs verplicht. Bijvoorbeeld bij de Suikerrace. Bij gewone roeiactiviteiten thuis op de Vliet bepaal je zelf wat je aantrekt, maar het dragen van de clubkleuren is natuurlijk nooit verkeerd. Het ziet er fris uit en de kledinglijn van onze huidige leverancier zit comfortabel en is van goede kwaliteit.

Het roeikledingteam verzorgt zo´n twee keer per jaar een pasdag voor roeikleding. Onze nieuwe leverancier Rogelli komt dan naar onze vereniging met voorbeelden van roeikleding in verschillende maten. Leden kunnen dan passen en de roeikleding bestellen (en meteen betalen) via de verenigingspagina van de Roosendaalse Roeivereniging op de website van Rogelli. Voor meer informatie kun je terecht bij Michel Steijaert en Patrick de Wolf.

 

De website van Rogelli

Meer informatie over Rogelli en hun assortiment high performance team- & verenigingskleding op maat.

De verenigingspagina van Rogelli

De verenigingspagina van de Roosendaalse Roeivereniging zal permanent geopend zijn, maar de clubkleding wordt op twee momenten in bestelling genomen. De levertijd is 6-8 weken.