headerfoto-algemeen4

Lidmaatschap

Leden van de RRV betalen contributie. Het maakt daarbij niet uit hoe vaak per week je komt roeien of wat je roeiniveau is. We maken wel onderscheid in (leeftijds)categorieën. Als roeivereniging zijn wij verplicht per lid een bijdrage te betalen aan de Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB) en de Nederlandse Sportfederatie (NSF).

 

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden na de open dagen of een proefvaart? Word lid van de RRV! Vul hiervoor het online aanmeldformulier in. Nieuwe leden betalen eenmalig inschrijfgeld. Word je in de loop van een jaar lid, dan betaal je dat jaar contributie vanaf de datum van aanmelding tot aan het einde van het kalenderjaar.

 

Proeflidmaatschap

Aspirant-leden kunnen met een proeflidmaatschap meedoen aan de instructieperiode die doorgaans start in het voorjaar (zie voor meer info: Basisinstructie). Na twee maanden beslis je of je lid wilt worden. De kosten van het proeflidmaatschap worden dan verrekend met de rest van de contributie voor dat jaar.

Let op: wil je geen lid worden na de basisinstructie, geef dat dan uiterlijk binnen één maand na de basisinstructie door via een e-mail naar eitartsinimdanedel.[antispam].@roosendaalserv.nl Wil je wel lid worden, dan hoef je niets te doen; het proeflidmaatschap wordt automatisch omgezet naar een lidmaatschap en instructie wordt voortgezet.

 

Opzeggen lidmaatschap

We vinden het natuurlijk jammer, maar je kunt besluiten om je lidmaatschap op te zeggen. Hou er dan rekening mee dat het lidmaatschap van de Roosendaalse Roeivereniging een jaarlidmaatschap is met een verplichte betaling van de contributie voor dat hele kalenderjaar. Opzeggen van het lidmaatschap doe je vóór 1 december (voorafgaand aan het nieuwe kalenderjaar) via het online formulier in het ledenportaal.  

Besluit je na een proeflidmaatschap om geen lid te worden van de RRV, dan moet je dat binnen een maand na afloop van de periode aangeven via een e-mail naar eitartsinimdanedel.[antispam].@roosendaalserv.nl. Anders word je automatisch omgezet naar lid van de RRV.


Contributie 2024

Soort lidmaatschap Leeftijd Bedrag
A: Senioren vanaf 25 jaar € 304,00
S: Studenten 18 t/m 25 jaar € 210,00
B: Junioren 14 t/m 17 jaar € 210,00
C: Jeugd 10 t/m 13 jaar € 162,00
D: Jeugd onder 10 jaar € 121,50
E: niet-roeiend vanaf 25 jaar € 0,00
X: Proeflidmaatschap Junioren t/m 17 jaar € 56,00
Y: Proeflidmaatschap Senioren vanaf 18 jaar € 113,00
Inschrijfgeld € 25,00
KNRB en NOC*NSF-bijdrage*  senioren € 45,02
KNRB en NOC*NSF-bijdrage* junioren € 25,28
Liggeld privéboot skiff € 152,00

*Jouw contributie voor een jaar bestaat uit het lidmaatschap plus de KNRB/NOC*NSF-bijdrage. Ieder roeiend lid van de RRV is standaard ook lid van de KNRB. De KNRB-bijdrage is een vast bedrag voor een heel jaar, ongeacht het moment van starten met roeien bij de RRV.