headerfoto-algemeen

Open dagen

Maak kennis met de roeisport en onze vereniging tijdens de open dagen! Op zaterdag 1 april en zondag 2 april 2023 ben je van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Je krijgt een rondleiding over het terrein, uitleg over de boten en je kunt meteen een proefvaart maken. Zorg dat je hiervoor gemakkelijke kleding en platte schoenen aan hebt. Voor de open dagen hoef je je niet aan te melden. De koffie staat voor je klaar!

Twee maanden kennismaken

Heb je na een proefvaart de smaak te pakken en wil je ontdekken of de roeisport echt iets voor jou is? Meld je dan tijdens de open dagen aan voor een kennismakingscursus (proeflidmaatschap) van twee maanden. Twee keer in de week brengen ervaren instructeurs je de roeitechniek bij en leer je over materiaal en onderhoud. Wedden dat je na twee maanden niet meer wilt stoppen!?

Lees meer over de basisinstructie waar je tijdens de kennismakingscursus mee start.

Instromen op ander moment

Kun je niet naar één van de open dagen komen? Stuur even een mailtje naar siraterces.[antispam].@roosendaalserv.nl met je naam en telefoonnummer, zodat we een andere afspraak met je kunnen maken. Of vul het formulier onderaan de pagina in.

 


Contactformulier

Beveiligingscode Beveiligingscode