Open Dagen


De Roosendaalse Roeivereniging zet eenmaal per jaar haar poorten wijd open voor mensen die kennis willen maken met de roeisport of gewoon eens een kijkje willen nemen. De Open Dagen worden in beginsel in het tweede weekend van april gehouden, deze keer op zaterdag 6 april 2019 en zondag 7 april 2019. U kunt zich dan ook aanmelden voor een kennismakingscursus van ongeveer twee maanden. 

 

Tijdens de Open Dagen kunt u kennismaken met onze vereniging en de gezellige sfeer proeven. U krijgt informatie over ons opleidingsprogramma en u kunt de vloot en onze fitnessruimte bezichtigen. Liefhebbers kunnen vrijblijvend een proefvaart maken, uiteraard onder deskundige leiding.  Zorg dat u gemakkelijke kleding en platte schoenen aan hebt. Wilt u een keer kijken, roeien en een lekker bakje drinken op het mooiste terras van Roosendaal? Noteer dan deze dagen in uw agenda.

21170020993 0fed84a0f3 qAls het u bevalt kunt u zich aanmelden voor het twee maanden durende instructieprogramma. Dit programma voor nieuwe leden start ieder jaar in de tweede helft van april. Tweemaal per week leert u dan met andere nieuwe leden de eerste beginselen van de roeisport. Na deze twee maanden beslist u of u doorgaat of stopt.

Bent u verhinderd voor de Open Dagen en wilt u op een ander tijdstip of tussentijds kennismaken? Neem dan kontakt op met ons voor het maken van een afspraak. 

Op de pagina Lidmaatschap vindt u meer informatie over het lidmaatschap en aanmelding. 

De Roosendaalse Roeivereniging is gelegen aan de oostelijke zijde van de Vliet komende vanaf industrieterrein de Borchwerf (zie de precieze ligging onder aan deze pagina).