Open Dagen


De Roosendaalse Roeivereniging zet eenmaal per jaar haar poorten wijd open voor mensen die kennis willen maken met de roeisport of gewoon eens een kijkje willen nemen. De Open Dagen worden, i.v.m. de Covid-19 pandemie, in 2021 op een nog nader te bepalen datum georganiseerd. Je kunt je dan ook aanmelden voor een kennismakingscursus van ongeveer twee maanden. 

 

Dit jaar staan, als gevolg van de Covid-19 pandemie, onze jaarlijkse Open Dagen nog niet gepland. Op nog nader te bepalen datums laten wij je graag kennismaken met de roeisport. Je bent welkom tussen 10:00 uur  & 16:00 uur voor een totale roeibeleving. Je krijgt een rondleiding over het terrein, uitleg over de verschillende soorten boten en het daarbij horende onderhoud en er is uiteraard de mogelijkheid om het water op te gaan. Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers maak jij dan je eerste roeihalen en zul je merken hoe ontspannend inspanning kan zijn. Heb je er dan nog geen genoeg van dan kun je nog laten zien wat je in huis hebt op de roeimachine.
Moe maar voldaan kun je daarna onder het genot van een vers gezet kopje koffie je vragen stellen en je laten informeren over de lesmogelijkheden.

Iedereen die zich hieronder inschrijft voor de beginners cursus krijgt een persoonlijke attentie! Tijdens de Open Dagen maken we dan graag met jou de inschrijving definitief.

Ben je verhinderd om tijdens de Open Dagen te komen roeien vul dan ook hieronder je gegevens in en wij nemen dan contact met jou op om een andere datum en tijd af te spreken.

Je bent dus van harte welkom op ! Tot die tijd: blijf veilig en gezond.

Dit formulier is niet beschikbaar.