headerfoto-roeien

Over de Roosendaalse Roeivereniging

Op 9 februari 1988 werd de Roosendaalse Roeivereniging (RRV) opgericht. Met 22 leden werden de fundamenten gelegd voor de huidige vereniging.

Inmiddels telt de vereniging ongeveer 300 leden. In de loop der jaren is er een ruime botenloods met werkplaats en een prachtig paviljoen met het mooiste terras van Roosendaal neergezet. De loods ligt vol met boten: van skiffs (eenpersoonsboot) tot achten, van stabiele boten voor beginners en toerroeiers tot snelle wedstrijdboten.

Roeiwater

Je vindt de accommodatie van de RRV ten noorden van Roosendaal, zo'n anderhalve kilometer ten noorden van de A17, aan de Roosendaalse Vliet. De Vliet is een van de betere roeiwateren van Nederland: weinig scheepvaart, bijna geen scherpe bochten en aan beide oevers rietkragen die zorgen voor beschutting tegen de wind. De Vliet en de aansluitende wateren lenen zich uitstekend voor het maken van korte of langere toertochten, bijvoorbeeld naar Bovensas, Benedensas, Dinteloord of Oudenbosch.

Vrijwilligers

De Roosendaalse Roeivereniging is een actieve vereniging, waar sportiviteit wordt gecombineerd met gezelligheid. Om kosten te drukken en een hoog lidmaatschap te voorkomen, proberen we zoveel mogelijk activiteiten en werkzaamheden met vrijwilligers voor elkaar te krijgen. Alle leden dragen een steentje bij aan de clubactiviteiten. Uiteraard wordt daarbij gekeken naar je voorkeur en mogelijkheden.

Statuten

De statuten van de Roosendaalse Roeivereniging zijn voor leden na te lezen in het ledenportaal onder Besloten items. 

 
 
 
logo-diap-onderin
 

Roosendaalse Roeivereniging

Vlietweg 60
4703 RV Roosendaal
E-mail: siraterces.[antispam].@roosendaalserv.nl

 

Sport, natuur en gezelligheid