headerfoto

Lid worden

Je hoofd leeg maken, buiten bewegen in de natuur, gezellig met anderen: is dat wat je zoekt? Maak kennis met de prachtige buitensport roeien bij de Roosendaalse Roeivereniging!

 

Open dagen 

Ontdek de roeisport tijdens onze open dagen in april. Je krijgt een rondleiding over het terrein, uitleg over de boten en je kunt meteen een proefvaart maken om het roeigevoel te ervaren. En niet te vergeten: proef de gezellige sfeer op onze vereniging. Kun je niet komen naar één van deze open dagen, stuur even een mailtje naar siraterces.[antispam].@roosendaalserv.nl met je naam en telefoonnummer, zodat we een andere afspraak met je kunnen maken. 

 

Basisinstructie 

Ben je enthousiast geworden na de open dagen of een proefles? In mei starten we met een instructieprogramma voor alle nieuwe leden die nog niet eerder hebben geroeid. Twee keer per week brengen onze instructeurs je de basis van de roeitechniek bij. Lees meer op de pagina Basisinstructie. 

Twijfel je nog? Een proeflidmaatschap van twee maanden geeft je de kans om te ontdekken of de roeisport wat voor jou is. Op de pagina Lidmaatschap lees je er meer over.

 

Al eerder geroeid?  

Heb je al eerder geroeid en overweeg je om lid te worden van de Roosendaalse Roeivereniging? Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen afstemmen wat voor jou de mogelijkheden zijn. Stuur hiervoor een e-mail naar siraterces.[antispam].@roosendaalserv.nl of vul onderstaand formulier in. 

 

Jonger dan 18 jaar? 

Jongeren onder de 18 jaar kunnen over het algemeen direct instromen. Meld je via siraterces.[antispam].@roosendaalserv.nl aan voor een proefles. Ontdek of roeien jouw sport is. Onze jeugdroeiers roeien op diverse momenten in de week; je kunt zelf kiezen welke momenten voor jou handig zijn. Lees meer over jeugdroeien. 

img-0524
 

Aanmelden lid

Heb je een proefles gehad en ben je enthousiast geworden. Vul dan het formulier 'Aanmelden aspirant lid' in. Zo kunnen wij jouw gegevens snel toevoegen in ons systeem en ben je ingeschreven als (aspirant) lid.

Formulier aanmelden (aspirant) lid

 

Contactformulier

Beveiligingscode Beveiligingscode

 
 
logo-diap-onderin
 

Roosendaalse Roeivereniging

Vlietweg 60
4703 RV Roosendaal
E-mail: siraterces.[antispam].@roosendaalserv.nl

 

Sport, natuur en gezelligheid