zat 6 en zon 7 april Open Dagen

Geplaatst op 02-04-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Olga en Camiel

6 & 7 april zijn onze jaarlijkse open dagen en laten wij je kennismaken met de roeisport. Je bent welkom tussen  10.00 uur &  16.00 uur voor een totale roeibeleving. Je krijgt een rondleiding over het terrein, uitleg over de verschillende soorten  boten en het daarbij horende onderhoud en er is uiteraard de mogelijkheid om het water op te gaan.  onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers  maak jij dan je eerste roeihalen en zul je merken hoe ontspannend inspanning kan zijn. Heb je er dan nog geen genoeg van dan kun je nog laten zien wat je in huis hebt op de roeimachine.

Moe maar voldaan kun je daarna onder het genot van een vers gezet kopje koffie je vragen stellen en je laten informeren over de les mogelijkheden.

Iedereen die zich tijdens de open dagen inschrijft voor de beginners cursus krijgt een Dopper met naam en logo!  Ben je al lid en zorg jij voor een nieuw lid dan krijg ook jij die persoonlijke Dopper.

Ben je verhinderd om tijdens de open dagen te komen roeien stuur dan een mail naar siraterces.[antispam].@roosendaalserv.nl  om een andere tijd en datum af te spreken

 

Je bent dus van harte welkom op 6 en/of 7 april

Joop, Frank, Camiel en Olga

Organisatie open dagen