Vlietrace 2019 weer een prima dag!

Geplaatst op 15-10-2019  -  Categorie: Algemeen

De weersvoorspellingen waren goed en iedereen had er veel zin in om er een sportieve dag van te maken.
Er kwamen boten aan de start met diverse samenstellingen. Zo waren er eerstejaars die veel getraind hadden samen maar ook  die voor het eerst bij elkaar in de boot zaten. boot 2
Het was heel leuk om die zo enthousiast te zien roeien, petje af voor hun coaches die de groep fanatiek aan het roeien heeft gekregen. De meer ervaren roeiers wilden uiteraard hun tijden van voorgaande jaren verbeteren èn als eerste over de finish komen.
Iedereen was dan ook stiekem blij dat de Vlietraces 2 weken geleden niet door kon gaan vanwege het slechte weer, 2 weken langer de tijd om die 1500 meter in de benen te krijgen!
jeugd 2 

De ongestuurde mannen 4 hadden overall de snelste tijd en gingen naar huis met een leuke attentie.
De jeugd heeft zich goed laten zien en een eervolle vermelding was er dan ook voor Tara en Teun die in de mix 2 op de 500 meter een strakke tijd wisten neer te zetten.

Het leuke aan de Vlietraces is dat iedereen samen roeit, ouders met kinderen, ervaren jeugd met nieuwe jeugd,  echtgenoten die het er op wagen om samen weer het bootje in te stappen, alles kan. Was er ergens een uitvaller dan was er altijd wel iemand die even mee kon roeien. En dit is zoals sport hoort te zijn, we doen het samen! 

paulbotenNa de races was er tijd om lekker te gaan genieten van een overheerlijke barbecue en na te praten over deze geslaagde dag.  Volgend jaar zien we iedereen graag weer in wat voor samenstelling dan ook en dan worden er vast wat 1500 meter records verbroken! De organisatie wordt bedankt voor deze fijne dag.