Videoregistratie feedback 23 okt

Geplaatst op 02-10-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Stan Wulffaert/Gerard Vrouwenvelder

Je roeitechniek verbeteren? Individueel of met je ploeg, nog voor de Suikerrace? Dat kan door naar jezelf te kijken via een videoregistratie. Na afloop krijg je aan de hand van de beelden feedback. De eerstvolgende sessie is op 23 oktober om 13.00 uur. Graag vooraf aanmelden bij de initiatiefnemers Gerard en Jaap via gvrouwen[at]outlook.com. Zie ook onder

Meer informatie:
Je roeibewegingen worden gefilmd vanuit een volgboot. De videobeelden worden met de deelnemende roeiers, instructeurs en/of coaches bekeken en voorzien van feedback. Deze feedback zal bestaan uit punten die al (heel) goed gaan en punten waar nog winst te behalen is. Op die gebieden waar winst te behalen is worden tips en oefeningen aangereikt om de komende periode mee aan de gang te gaan.

Wie kan/mag deelnemen?
De video & feedback sessies zijn voor iedereen toegankelijk die stappen wil maken om beter/sneller te kunnen roeien.

Wat zijn de randvoorwaarden?

  • De filmopnamen mogen na afloop gebruikt worden voor educatieve doeleinden;
  • Per sessie aanmelden bij Gerard Vrouwenvelder met de vermelding van het boottype, bootnaam en de namen van de roeiers/stuur.
  • Minimaal drie dagen voor de aanvang van de sessie aanmelden;
  • De aanmelder zorgt dat de boot wordt afgeschreven en dat de noodzakelijke roeiers op tijd aanwezig zijn.
  • Indien je voor het boottype nog onder instructie vaart dan moet je zorgen dat instructeur de aanmelding verzorgt en ook die middag aanwezig is voor de begeleiding.