Succesvolle Clubdag met Vlietraces

Geplaatst op 14-09-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Camiel Volmer

Afgelopen zaterdag 10 september was de clubdag 2016 van de Roosendaalse roeivereniging. De dag was verdeeld in vier onderdelen: Koffie met taarten van “de Taarten”; (roei)spelen; Vlietrace en afsluitend een BBQ met live muziek. Door de grote opkomst van leuke mensen, het lekkere weer en de goede organisatie was het een geslaagde sportieve dag.

De dag begon rond tien uur met overheerlijk taarten en koffie. “De Taarten” (roeiclub op donderdag) hadden gezorgd voor, zeer lekker, gebak en vanuit de vereniging werd de koffie en thee verzorgd. Om elf uur werd er gestart met de vier spelen: vlot-roeien, estafette-roeien, parkoers-roeien en bungee-roeien. In totaal hebben vijf groepen van vier leden zich prima met deze spelen vermaakt!

Na een korte pauze, met voldoende eten en drinken, was het tijd voor de Vlietrace. Zoals ieder jaar is het een komen en gaan van boten met spannende races, fanatieke leden, jeugdleden die erg hard gaan en een zeer prettige sfeer. De uitslagen volgen snel op de site.

Na gedane arbeid….. is het lekker drinken en eten. De BBQ was uitstekend net als de inzet van de vele leden deze dag. De band speelde een meer dan prima deuntje en iedereen is bijgepraat.

Kortom: een erg leuke dag en op naar de Clubdag 2017!

Tot dan.
Clubdag 2016 20160910 191941 (Medium)
De foto’s zijn binnenkort terug te vinden op de foto site van de RRV (kijk hiervoor onderaan op de homepagina).