Statuten wijziging is nu een feit!

Geplaatst op 08-07-2024  -  Categorie: Algemeen
Akte ondertekend: de statutenwijziging van de Roosendaalse Roeivereniging is nu een feit
 
Op 15 mei 2024 is de bijzondere Algemene Ledenvergadering (ALV) akkoord gegaan met het herzien van de statuten van onze vereniging. Vervolgens is op 7 juni 2024 de notariële akte voor de statutenwijziging gepasseerd bij Notariaat Nonhebel in het historische centrum van Dordrecht. Vanaf dat moment zijn de nieuwe statuten direct ingegaan en deze vervangen de oude uit 2012 volledig. 
 
De akte is ondertekend door notaris mr. Diente Planten en door Wilbert de Jong die als lid van de vereniging van het bestuur hiervoor gevolmachtigd is. Voor het passeren van de akte werd de kamer met zicht op het water uitgekozen. In deze kamer heeft een vooroorlogse overnaadse roeiboot een nieuwe bestemming gekregen in de vorm van een bijzettafel en een lichtarmatuur, zoals je op de foto kunt zien. Kortom: een passende entourage!
De Roosendaalse Roeivereniging dankt Notariaat Nonhebel voor het mogelijk maken van het passeren van deze akte. Goed om te weten: de akte is voor slechts € 136,00 gepasseerd in plaats van het gebruikelijke tarief van ongeveer € 700,00. Met deze flinke korting zijn we als vereniging natuurlijk erg blij. Meer weten over dit notariskantoor en hun dienstverlening? Kijk dan op www.notariaatnonhebel.nl.
 
Een afschrift van de statuten vind je op https://www.roosendaalserv.nl/over-de-rrv

 
 
logo-diap-onderin
 

Roosendaalse Roeivereniging

Vlietweg 60
4703 RV Roosendaal
E-mail: siraterces.[antispam].@roosendaalserv.nl

 

Sport, natuur en gezelligheid