Roosenregatta IV

Geplaatst op 04-06-2024  -  Categorie: Algemeen

Roosenregatta IV

De afgelopen editie van de Roosenregatta, een roeimarathon van 66 kilometer, was er eentje voor in de boeken. Vol goede moed gingen de ploegen starten aan hun tocht. Aangezien de aanlegplaats in Breda niet gebruikt kon worden, was er een volledig nieuwe route bedacht. Deze nieuwe route kent wel een aantal vaste stempelplaatsen (Benedensas, RRV, Dinteloord, Stampersgat), maar kent géén vaste wisselplaatsen.

Vooraf waren er daarom strategische afspraken gemaakt van hoe vaak en vooral waar er gewisseld zou gaan worden. Bij de stempelplaats na het middaguur bij onze roeivereniging werd helaas de wedstrijd stilgelegd vanwege kans op onweer....

roosenregatta4

Iedereen was teleurgesteld en had begrip voor dit besluit. Maar...het eten werd vroeger aangerukt en iedereen kon zich weer tegoed doen aan de pasta’s van CafeĢ Stroop uit Bosschenhoofd. De teleurstelling van het voortijdig eindigen van de wedstrijd was snel vergeten, toen de regen met bakken uit de hemel kwam.

Iedereen was het er over eens dat de nieuwe route een aanwinst was dus.......volgend jaar weer! Dat wordt een mooie editie in ons 5de lustrumjaar!

Felicitaties waren er voor de overall winnaars > Team Lange water (links) en voor de winnaars op handicap > Team Weverbeek (rechts)

roosenregatta3 roosenregatta7

 
 
logo-diap-onderin
 

Roosendaalse Roeivereniging

Vlietweg 60
4703 RV Roosendaal
E-mail: siraterces.[antispam].@roosendaalserv.nl

 

Sport, natuur en gezelligheid