11 steden-kruisje gehaald!

Geplaatst op 01-06-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Kees Jan van de Velde en Camiel Volmer

In het Hemelvaart weekend heeft de Roosendaalse weer met een team meegedaan aan de vermaarde 11-Stedentocht roeimarathon. En met succes: na 22 uur en 52 minuten ging de Molenbeek in Leeuwarden door de finish!

Dit jaar deden er een record aantal boten mee, in totaal 105 equipes. Het was dan ook gezellig druk onderweg. De marathon verliep voorspoedig, het weer was prima (tikkie warm), de boot liep goed en het team was goed getraind en op elkaar ingespeeld. We hadden startnummer 67 en we zijn overall als 75ste geëindigd. Maar in onze categorie (toer) zijn we op plaats 28 geëindigd van de 46 deelnemers. Niet slecht voor een roeiteam met een gemiddelde leeftijd van 49!

Met grote dank voor de begeleiders Tiny Meerman, Joop van Hesteren, Roel van der Velde en Katrin van der Velde die zich belangeloos inzetten om ook dit jaar deze tocht weer tot een succes te maken!

Het roeiteam bestond uit: Marianne van Hulsbergen, Denise van Poppel, Jolanda Soons-Dings, Anita van Alphen, Camiel Volmer, Sjoerd Hermans, Paul Althof, Eric Halet, Pieter Geltink, Kees Jan van der Velde, Tom Verburg en John van Helden.

Mochten jullie interesse hebben om ook mee te doen aan de 2018 editie van de Tocht der Tochten, spreek dan één van de bovenstaande leden aan.
img-1035img-1030img-1039

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heel binnenkort worden alle gemaakte foto's weer in het fotoboek van de RRV gezet.