Rabobank clubkas campgane

Geplaatst op 03-05-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Ad Pot

De Rabobank ZuidWest-Brabant heeft onlangs wederom een Clubkas Campagne georganiseerd ter financiële ondersteuning van verenigingen in haar werkgebied Roosendaal-Bergen op Zoom-Woensdrecht. De Roosendaalse Roeivereniging ontvangt via deze campagne bijna 350 euro.
Van 6 t/m 18 april konden leden van deze Rabobank stemmen uitbrengen op deelnemende verenigingen. De Rabobank heeft 125.000 euro ter beschikking gesteld om op grond van de uitgebrachte stemmen dit bedrag te verdelen onder de verenigingen. De Roosendaalse Roeivereniging heeft hier enthousiast aan deelgenomen met een overgrote meerderheid van de verenigingen uit de omgeving. In totaal hebben 9269 leden van de Rabobank 46.345 stemmen uitgebracht hetgeen betekent dat één stem 2,70 euro waard is.
Voor de Roosendaalse Roeivereniging zijn 129 stemmen uitgebracht hetgeen betekent dat onze vereniging een bedrag van 348,30 euro mag ontvangen. In het kader van het grote aantal deelnemende verenigingen is dat een mooi resultaat. Het bestuur van de Roosendaalse roeivereniging dankt de leden die hebben gestemd en zich hebben ingespannen om de aandacht van stemmers te richten op- de Roosendaalse Roeivereniging.