Nachtroeien geweldig evenement

Geplaatst op 13-07-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Kees IJzerman, red Stan Wulffaert

Nachtroeien moet je doen. Dat is de mening van de deelnemers aan de nachtroeitocht op zaterdag 9 juli. Een verslag van één van de enthousiaste deelnemers.

Op zaterdag 9 juli stond de parkeerplaats vol. Niks bijzonders zou je zeggen, ware het niet dat het 22.00 uur ’s avonds was! Het is de avond van de Row Challenge Nacht Roeien. Veertig enthousiaste RRVers vertrokken om 22.30 uur voor een nachtelijke tocht richting Bovensas. Op de heenweg was het nog een beetje licht maar toen de tien boten om iets voor elf uur omkeerden terug naar het vlot was het goed donker. Met kleine lichtjes op boeg en hek en gloeistaafjes om de polsen en riemen werd het een fantastisch roei evenement, en een uitdaging voor de stuurlieden! Iets na middernacht kwam de laatste boot terug aan het feeëriek met kaarsen verlichte vlot. De vuurkorven op het botenplein verhoogde de sfeer nog meer. En dan met zijn veertigen op het mooiste terras van West-Brabant, tot ver na middernacht! En met midden de nacht nog een temperatuur boven de 20 graden maakte het nog prima terrasweer ook.

Het was voor alle deelnemers een geweldige ervaring en voor de RRV een fantastisch evenement. Onze grote dank aan Ans en Doede Willebrands voor de feilloze organisatie. Volgend jaar doen ze het weer, hebben ze al toegezegd. Wel op tijd inschrijven want het aantal deelnemers is beperkt.

 Nacht