Vierkamp, Vlietraces en BBQ op Clubdag 10 sept

Geplaatst op 26-08-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Ingrid Meertens / red Stan Wulffaert

Zaterdag 10 september staat de roei bol van activiteiten. We combineren dan de tradionele Vlietraces met een clubdag, bedoeld voor alle leden. NIet alleen voor de jeugd, maar ook voor senioren. Doe mee met je eigen team, maar roei vooral ook eens met anderen. Naast de sportieve prestaties bij de VLietraces, is samen plezier maken die dag net zo belangrijk!

Het dagprogramma bestaat uit:

  • Ochtend: Vierkamp
  • Middag: Vlietraces
  • Avond: BBQ

Vierkamp
De vierkamp zal 's morgens zorgen voor grote hilariteit door gekke opdrachten op het water zoals bijvoorbeeld bungee roeien, vlotje varen en estafette. De teams worden hier samengesteld door de organisatie, dus volop mix & match.

EasyFloat ponton voor watergames (Medium)

Vlietraces 
De middag staat in het teken van de Vlietraces, een onderlinge wedstrijd voor alle leden over 1500, 1000 en 500 meter (voor de jeugd). De Vlietraces worden dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd, het zijn de officiële clubkampioenschappen. Altijd al beweerd dat jouw ploeg sneller roeit dan al die andere ploegen? Lever dan het bewijs en ga de uitdaging aan met je clubgenoten. Schrijf je snel in, solo of met je teamgenoten. Dat kan op de lijst die hangt op op het prikbord in de sociëteit. Ieder lid kan meedoen, ook beginners.

Begin wedstrijden: 13.00 uur
Einde wedstrijden ca. 16.30 uur

De afstanden zijn als volgt:

  • 1500 meter: junioren, senioren, veteranen
  • 1000 meter: ervaren jeugd, junioren(15 t/m 18 jaar)
  • 500 meter: jeugd t/m 14 jaar

De start van de 1500 meter is ongeveer bij het viaduct van Rijksweg 17. De wedstrijden zijn dan ook prachtig te volgen met de fiets. Maximaal kunnen er vier ploegen tegelijk starten. Bij elke wedstrijd zal ernaar gestreefd worden dezelfde boottypes bij elkaar te laten starten.

De volgende nummers zijn uitgeschreven: C1x, C2x, C4*, 1x, 2x, 2-, 4+, 4-,4x, 4* en 8+/8*, ook mixploegen kunnen zich inschrijven. 

15379223171 3b0db9eb93 o

 

BBQ
Aansluitend aan de Vlietraces is het tijd voor een BBQ. Je moet je daar wel voor inschrijven. Nadere informatie over inschrijving en betaling volgen binnenkort.

 Kortom, deze dag mag u niet missen!!! Houd daarom zaterdag 10 september vrij in uw agenda.

 Graag tot dan!

 Namens de Clubdag & Vlietrace organisatie

VLietraces 2015 2

 

Save