Jeugdroeiwedstrijden op de RRV groot succes

Geplaatst op 30-05-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Ruud van Gurp

Zondag 29 mei zijn weer de ZRB jeugdroeiwedstrijden op de Roosendaalse Roeivereniging gehouden.

De dag begon voor de 30 vrijwilligers al vroeg. Rond acht uur werden de eerste voorbereidingen getroffen en rond half tien stond alles en iedereen gereed om van start te gaan. Nadat Paul de ruim 100 deelnemers had verwelkomd, werd er onder aangename omstandigheden met de eerste blokken gestart. Door de goede voorbereidingen van Rob en Thijs liep het tijdschema zeer gesmeerd en was er al een snel een voorsprong op het tijdschema. Gelukkig maar, want Pluvius was niet van plan om de RRV deze middag te ontzien. Gelukkig was het niet koud en vooral door het enthousiasme van de deelnemers was er eigenlijk niemand die over de natte omstandigheden klaagde. Toch was er nog een enkele ouder te zien die een lekkere kop erwtensoep van Peer  tot zich nam om wat op te warmen.

Katrin mocht aan het eind van de dag , toen het weer droog was geworden, de blikken  uitreiken. Grote winnaar van deze succesvolle dag was roeivereniging DDP, die onder begeleiding van hun geweldige coach er met de meeste blikken vandoor ging. Gelukkig hebben ook enkele ploegen van de Roosendaalse blik getrokken

We kunnen terugkijken op een geslaagde dag, waarbij de RRV zich weer duidelijk op de kaart heeft gezet als ervaren organisator van mooie evenementen. De foto’s zullen op het fotoboek van de RRV te vinden zijn.

De uitslagen zijn hier te vinden;