Incasso 1e termijn contributie

Geplaatst op 22-02-2024  -  Categorie: Technische berichten
Beste RRV leden, 
Contributiefactuur 2024
Op 21 februari jl. is aan jullie allen een mail gestuurd met daarin de factuur voor de 1e termijn contributie van de Roosendaalse Roeivereniging. 
Zoals wellicht bekend, wordt de contributie voor alle leden in 2 termijnen in rekening gebracht. 
De 1e termijn bestaat uit 50% van de RRV contributie voor 2024 + de jaarcontributie voor de KNRB+NOC/NSF. De bond berekent aan de RRV voor elk lid dat op 1 januari als lid staat ingeschreven voor een heel jaar de bondscontributie. Deze aanslag wordt door ons daarom 1 op 1 aan de leden doorberekend. De 2e termijn zal in juli worden gefactureerd. 
Afrekening contributie 2023
Bij enkele leden die aan het eind van 2023 zijn gestart met de instructie en die inmiddels lid zijn geworden is in de ontvangen factuur eveneens de eindafrekening voor 2023 opgenomen...
Automatische incasso.
Het overgrote deel van onze leden heeft een machtiging tot automatische incasso afgegeven. Het te incasseren bedrag zal begin volgende week worden geïncasseerd. Om te voorkomen dat de incasso automatisch wordt gestorneerd wegens saldotekort, is ervoor gekozen de incasso kort na de meest voorkomende betaaldag van de salarissen te laten vallen. Wilt u er zelf svp op toe zien dat er voldoende saldo is om de incasso te laten slagen om zo onnodig veel werk te besparen. In de tekst van de gemailde factuur staat duidelijk of er automatisch wordt geïncasseerd.
Geen machtiging voor automatische incasso. 
De leden waarvan (nog) geen machtiging  bij ons bekend is, ontvangen eveneens een factuur maar daarop staat vermeld dat u wordt verzocht zelf voor betaling op de RRV bankrekening zorg te dragen. Ik wil deze leden verzoeken de machtiging alsnog in orde te maken zodat volgende betalingen wel kunnen worden geïncasseerd. 
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Rein van Duijvenbode
penningmeester RRV 

 


 
 
logo-diap-onderin
 

Roosendaalse Roeivereniging

Vlietweg 60
4703 RV Roosendaal
E-mail: siraterces.[antispam].@roosendaalserv.nl

 

Sport, natuur en gezelligheid