5x blik voor rrv-leden!

Geplaatst op 11-03-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marc Gijsberts

Afgelopen weekend werd in Goes de 15e editie van de Ganzeregatta gehouden. Dit is een tijdsrace over 4,3 km op het Goese Sas.
De volledige lijst met uitslagen van de Ganze regatta.

De Roosendaalse Roeivereniging was met 12 teams sterk vertegenwoordigd en dat was ook terug te zien aan de resultaten. Met maar liefst 5 keer blik (medaille 1e plaats) keerden we huiswaarts.
Joris Constandse wist zijn race in de skiff met ruime voorsprong te winnen in een tijd van 17.25 min. Helaas blijft het baanrecord uit 2015 op naam van zijn broer Wouter staan. Die kwam toen over de finish in een tijd van 17.10 min. De dames dubbel 2 met Veronique Schijvenaars en Vera van de Velde wisten ook als 1e te finishen in een tijd van 18.13 min. De dames dubbel 4 met onze jeugdleden Anne Boelen, Lies van Etten, Marloes Koole, Vera van de Velde en als stuur Lucas Mol gingen er met het blik vandoor in een mooie tijd van 17.50 min. De jongens dubbel 2 met Luuk van Hoof en Roel Elenbaas die meededen in het jeugdveld over 2 km hebben blik gehaald met hun tijd van 07.57 min. De jongens hebben wel de volledige 4,3 km geroeid en hebben in het sterke heren dubbel 2 veld de 2e tijd van16.48 min. neergezet. Het laatste welverdiende blik was voor de heren c4 met Dick Kreiter, Douwe van der Helm, Frank Boelen, Kees Martens en als stuur Yvonne Pols. Zij hadden een tijd van 18.17 min. Het was een geslaagde en vooral sportieve wedstrijd.