headerfoto-lustrum2023

Lustrumjaar 2023

In 2023 bestaat de Roosendaalse Roeivereniging 35 jaar. Dat vieren we met z'n allen. Zet in ieder geval de volgende drie lustrumevenementen in je agenda!

 

22 april: Lustrum lichtjestocht

Om 19.00 uur gaan de handen aan de boorden en vertrekken we voor een gezellige avondtocht. Met versierde wherry's en C4-en zetten we koers naar het Zwaaigat in Roosendaal. De avond eindigt in de RoeiKroeg op de vereniging met een hapje en drankje.

 

3 juni: grote lustrumdag

Dit wordt een feestelijke dag voor alle leden en voor iedereen die de afgelopen 35 jaar lid is geweest. 's Middags halen we met een vlootschouw de hele loods leeg en gaan alle boten het water op. Ook oud-leden kunnen deelnemen aan de vlootschouw.

Verschillende foodtrucks zorgen ervoor dat je rond etenstijd niets tekortkomt. Met goed gevulde maag kun je daarna feesten tot in de late uurtjes.

 

2 september: familie- en vriendendag

Laat familie en vrienden kennis maken met de roeisport en de RRV. Wie neem jij mee?

Na ontvangst met koffie en thee volgt voor de introducees een instructie. Daarna gaan jullie de boot in en volgen 500 meterraces. Ga jij met familie en vrienden voor een snelle tijd in de Van Kinsbergen of de Molenbeek? Geniet na afloop op het mooiste terras van Roosendaal met wat lekkers. Aanmelden: murtsul.[antispam].@roosendaalserv.nl 

 

Lustrumcommissie

Voor het 35-jarig jubileum is een lustrumcommissie in het leven geroepen die de evenementen organiseert. Adriaan de Backer is voorzitter van de lustrumcommissie 2023 en staat open voor vragen of tips. Je kunt hem mailen via murtsul.[antispam].@roosendaalserv.nl 

 
 
logo-diap-onderin
 

Roosendaalse Roeivereniging

Vlietweg 60
4703 RV Roosendaal
E-mail: siraterces.[antispam].@roosendaalserv.nl

 

Sport, natuur en gezelligheid