Roosenregatta 2021 groot succes!

Geplaatst op 08-11-2021  -  Categorie: Algemeen

Zaterdag 16 oktober is de 1e Roosenregatta geroeid, een marathon in estafette vorm van Roosendaal naar roeivereniging Breda en terug. In totaal hebben onze roeiers 68 km afgelegd.  Onderweg is er na iedere etappe gewisseld van ploeg en moest de stuur niet vergeten om te stempelen. Alle 64 roeiers hebben de eindstreep binnen de tijd gehaald en dus ook de eerste originele Roosenregatta pin bemachtigd!

2021-roosenregatta-6

We begonnen de lange dag met de stuur vergadering.  En aangezien bijna iedereen aan de beurt kwam om te sturen was de opkomst groot!

2021-roosenregatta-1

2021-roosenregatta-4
Na de vergadering gingen de boten in het water en kon iedere ploeg zich gaan klaar maken voor de 1e etappe naar Stampersgat. Uitgezwaaid en aangemoedigd door de achterblijvende roeiers gingen de 7 boten en 64 roeiers op weg.

2021-roosenregatta-3
De wisselplaatsen waren niet allemaal even handig om aan te leggen met een roeiboot maar met wat kunst en vliegwerk is het iedereen gelukt. Dank aan camping Markdal in Standdaarbuiten en roeivereniging Breda voor het ter beschikking stellen van hun vlotten...

Alle boten waren ruim voor de eindtijd weer terug in Roosendaal. De tijdregistratie werd uitgelezen en de overall winnaar waren de roeiers in de Lambik!! Zij roeiden de tocht met een mix bemanning ruim binnen de 6 uur. De van Kinsbergen scull 8 was in het water gelegd om de 7 boten te verwelkomen! 2021-roosenregatta-2

Na afloop was er voor iedere roeier nog een leuke herinnering en konden de hongerige roeiers aanvallen op de frietjes en snacks van de Bolle Buiken uit Zundert!

2021-roosenregatta-5
We kunnen terugkijken op een geslaagde dag en wie weet.....tot volgend jaar!